Foto: Vida Press
Britu futbolista Deivida Bekhema (attēlā) ģimenīte aizvadītajā nedēļā bija devusies slēpošanas brīvdienās uz Kanādu, un mediji satraukti ziņo, ka daži uz kalna guvuši traumas.

Tiek vēstīts, ka Deivida un viņa sievas, modes dizaineres Viktorijas Bekhemas vecākajam dēla Bruklinam nogāžu slīpēšana ar snovborda dēli beigusies bēdīgi – vien pāris stundas pēc ierašanās Kanādā viņš neveiksmīgi kritis un nopietni satraumējis roku.

Bruklins nekavējoties nogādāts slimnīcā, bet trauma bijusi tik smaga, ka pusaudža piedzīvojumi uz kalna ar to arī beigušies – viņš ārstniecības iestādi pametis ar kaklā iekarinātu roku.

Tiesa, arī ģimenes galva Deivids dažas dienas vēlāk guvis traumu. Futbolista karjeras laikā Bekhemam bija stingri aizliegts nodarboties ar ekstrēmajiem sporta veidiem, un Kanādas braucienā viņš beidzot apguvis snovošanas iemaņas.

Zinātājs izdevumam "The Sun" pastāstījis, ka Bekhems uz kalna piedzīvojis ne vienu vien kritienu. Viens no tiem bijis īpaši neveikls un traumējošs – leģendārais futbolists izsitis priekšzobu.

Tiesa, kā skaidrojis anonīmais informators, Bekhems saglabājis mieru un turpinājis apgūt snovošanu, lieki neuztraucoties par apskādēto zobu.

"Nav pamata uztraukties, ka satriecošais izskats, kas viņam ienesis tik lielu bagātību, tagad ir sagandēts," klāstījis anonīmais labdaris.

Problēma ātri vien novērsta – tiklīdz Bekhemu ģimene atgriezusies atpakaļ Londonā, Deivids taisnā ceļā devies uz stomatoloģijas klīniku un atguvis žilbinošo smaidu.

Boys on the top ⛷🏂🏂

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Feb 17, 2017 at 10:34am PST

Looking good in all white ⛷ @victoriabeckham

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Feb 17, 2017 at 10:50am PST

Cool dude ⛷

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Feb 17, 2017 at 10:35am PST

Daddy is chasing you xx

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Feb 17, 2017 at 10:35am PST

Just before his accident ... Brave boy xx sorry ( man )

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Feb 17, 2017 at 10:33am PST

Gorgeous in white @victoriabeckham

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Feb 17, 2017 at 10:32am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!