Foto: instagram.com/xenia_sobchak/

Populārā Krievijas žurnāliste un dažādu televīzijas projektu vadītāja Ksenija Sobčaka uzjundījusi diskusiju vilni Krievijas medijos, jo tas, ko visi sākotnēji uztvēra kā aizkustinošu apsveikumu dēla pusgada jubilejā, patiesībā izrādījās peļņas veids.

Sobčaka par māmiņu kļuva 2016. gada novembrī, kad pasaulē nāca viņas un režisora Maksima Vitorgana dēls. Puisītim vecāki deva vārdu Platons.

Tabloīdi jau vīpsnā par "rūpīgo" māti, kura šo nieka sešu mēnešu laikā jau vairākas reizes pamanījusies atpūsties ārzemēs, kamēr mazulis atstāts aukles un radinieku uzraudzībā.

Nesen Ksenija kopā ar mīļoto Maksimu bija nodevusies laiskai atpūtai Turcijas kūrortā. Vēl pirms tam pāris divas nedēļas ceļoja pa Ķīnu un Japānu. Taisnā ceļā no Japānas TV dīva devās uz Itāliju, lai baudītu mākslas izstādi Venēcijā.

Nu cilvēki visai kritiski uzņēmuši Sobčakas "Instagram" vietnē publicēto foto, kas domāts kā sveiciens mazajam Platonam sešu mēnešu jubilejā.

Sirsnīgumu aizēno fakts, ka bildē redzamais šūpulītis ir sponsoru gādāts un, protams, ir pieminēts pavadošajā komentārā. Iespējams, ka jaukais foto ir kārtējais produkta izvietošanas ieraksts, un komentētājiem tas licis mesties diskusijās par to, vai no sveiciena mazulim Sobčakai atlec kāds materiāls labums un vai tā ir mātes cienīga rīcība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!