Foto: Vida Press

Viens no Phjončhanas olimpisko spēļu apspriestākajiem dalībniekiem ir amerikānis Šons Vaits, kurš Valentīna dienā kļuva par čempionu snovborda sacensībās rampā, iegūstot savu trešo olimpisko zeltu.

Šobrīd 31 gadu vecais Vaits par olimpisko spēļu čempionu kļuva arī 2006. gada Turīnas un 2010. gada Vankūveras spēlēs, bet pirms četriem gadiem Sočos viņš palika ceturtajā vietā.

Par Vaitu sajūsmā ir ne tikai ekstrēmā sporta līdzjutēji, bet arī sievietes, un slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi ne vienu reizi vien viņu ierindojuši pasaulē iekārojamāko vecpuišu sarakstos.

Vaitam padodas ne tikai snovbords. Viens no viņa hobijiem ir skeitošana. Tāpat arī sportists muzicē elektroniskā roka grupā "Bad Things", kurā viņam uzticēta ģitāras spēlēšana.

Atlētiskais rudmatis izmēģinājis spēkus arī lielajā kino. Daudzi viņu, iespējams, atceras no romantiskās komēdijas "Friends With Benefits", kurā galvenajās lomās iejutušies Džastins Timberleiks un Mila Kunisa. Tiesa, Vaits filmā atveidoja pats sevi, tāpēc par viņa aktiermeistarību ir pagrūti spriest.

Savukārt, kā liecina vietnē "IMDb" publiskotā informācija, kā viens no Vaita ievērojamākajiem pēdējā laika sasniegumiem kino lauciņā minama Smurfu tēla ierunāšana piedzīvojumu filmā "The Smurfs 2".
Foto: Vida Press

Fanu Šonam netrūkst, par ko arī liecina iespaidīgais sekotāju skaits sociālajos tīklos, tomēr tām, kuras savaldzinājis viņa vīrišķīgais izskats, nevajadzētu pārāk sacerēties. Snovborda lietpratējs jau vairākus gadus ir kopā ar rokeri Sāru Bartelu (abi attēlā).

Met this guy 😎☝️ Thanks for the photo @shaunwhite ✨

A post shared by Ulla Zirne (@ulla_zirne) on Feb 9, 2018 at 11:39pm PST

Starp citu, arī latviešu olimpiete, kamaniņu braucēja Ulla Zirne Phjončhanā nejauši sastapusi Vaitu un izmantojusi iespēju ar viņu kopā nofotografēties.

@lesdogggg I have a surprise for you🙊 #Olympics #FineAssCoach @jjthomas_

A post shared by Shaun White (@shaunwhite) on Feb 15, 2018 at 9:06pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!