Foto: instagram.com/ieva_brante/
Raidījuma "Degpunktā" vadītāja Ieva Brante vasaru sveic, papildinot apjomīgo mākslas darbu, kas izveidots uz viņas auguma. Simpātiskajai jaunajai sievietei uz muguras uztetovēts otrs putns.

Veidot apjomīgu tintes mākslas darbu uz savas muguras un kājas Brante sāka jau 2014. gada otrajā pusē. Pagājušajā vasarā TV meitene jau atrādīja meistara paveikto. Viņas kreiso kāju rotāja vairāki taureņi, bet muguru greznoja krāšņs putns, kas laižas uz ziedu.

"Nekādas lielas idejas tur nav. Vienkārši patika, darīju un izdarīju," par tetovējumiem "Delfi Izklaidei" stāstīja Brante, atklājot, ka plāno šo mākslas darbu vēl papildināt. Nu tas beidzot izdarīts.

Gleznojums uz "Degpunktā" zvaigznes muguras papildināts ar vēl vienu putnu. Savu jauno rotu Ieva atrādījusi arī sociālo tīklu faniem. Interesanti, ka šādā veidā simpātiskajai meitenei izdevies aizsākt vētrainu diskusiju.

Kamēr lielākā daļa Brantei izsaka komplimentus par pārdomātajiem ķermeņa gleznojumiem, atradies kāds kungs, kurš izteicies visai skarbi.

"Ievai var izteikt tikai līdzjūtību. Tādu tetovējumu dēļ neizveidosies normāla ģimene, izšūpos daudzās labu darbu intervijās. Redzami tetovējumi atklāj sievietes lētumu. Par to ir vērts aizdomāties. Ievai piemīta dabiskais skaistums, ko tetovējumi pamatīgi sabojājuši. Žēl," viedokli paudis kāds "Degpunktā" fans Aldis Rudzītis.

Sākusies karsta diskusija par to, cik vērta ir sieviete ar tetovējumiem, kas izvērtusies par īstu plūkšanos, kuras rezultātā tāpat katrs palicis pie sava. Aldis aicinājis Ievu atbrīvoties no ķermeņa zīmējumiem, kamēr citi atgādinājuši, ka tetovējumi ir katra personīgā izvēle, un uzslavējuši Ievu par uzdrošināšanos sekot sapnim, neklausoties citu aizspriedumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!