Foto: flickr.com
Slavenais futbolists un seksa simbols Deivids Bekhems (attēlā) kļuvis par ķīniešu reklāmas speciālistu upuri, kas viņa tēlu izmantojuši impotences zāļu reklāmā, raksta ārzemju mediji.

Ķīniešu reklāmas veidotāji paņēmuši kadrus no kādas vecas futbolista intervijas un ieskaņojuši to ķīniešu valodā - attēlam uzlikta cita balss, kas vēsta, ka, tikai pateicoties brīnumtabletēm, Deivids spēj apmierināt savu sievu Viktoriju.

Izrādās, arī par saviem sasniegumiem futbolā Bekhems var pateikties tikai šīm tabeltēm. "Kas zina, vai es spētu būt tik stiprs un bez noguruma skraidīt pa laukumu? Tabletes USA Selikon man lieliski palīdz," reklāmas video atzīst Bekhems.

Citā ķīniešu reklāmistu veidotajā video 78 gadus vecais aktieris Šons Konerijs apgalvo, ka šis pats līdzeklis viņa sievai Barbarai liek domāt, ka viņš vēl joprojām ir 25 gadus vecs Džeimss Bonds. Ķīniešu klipu veidotāji pat nav papūlējušies precizēt informāciju par zvaigzni - Konerija sievu sauc Mišela un reklāmā teikts, ka aktieris ir 70 gadus vecs.

Par trešo viltus reklāmu upuri kļuvis Holivudas aktieris Kianu Rīvss, kurš atzīst, ka viņa draudzenes ir sajūsmā kopš viņš lieto jaunās tabletes.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!