Foto: Vida Press

24 gadus vecā britu skaistule Kara Delevinja (attēlā) tiek dēvēta par vienu no šī brīža labākajām un talantīgākajām modelēm pasaulē. Tāpat daudzsološā sieviete izmēģinājusi spēkus lielajā kino, bauda sociālo tīklu lietotāju mīlestību un var lepoties fanu pūļiem. Tiesa, bērnībā viņai nācies saskarties ar dažādām grūtībām.

Karai ir divas ne mazāk slavenas māsas – 30 gadus vecā Popija un šobrīd 32 gadus vecā Hloja. Abas bērnībā cītīgi rūpējušās par mazo māsiņu, jo meiteņu mamma Pandora, kura joprojām ir aktīva Londonas saviesīgās dzīves baudītāja, bija aizrāvusies ar narkotiku lietošanu.

Visas māsas nesen sniegušas kopīgu interviju izdevumam "Porter", un tajā viņas padalījušās ar skaudriem bērnības notikumiem.

Vecākajām māsām jau agrā vecumā nācies uzņemties atbildību par Karu, jo atkarību māktā mamma gluži vienkārši nav bijusi spējīga meitām sniegt nepieciešamo atbalstu un mīlestību.

"Tas bija grūts laiks. Man bija 12 gadi, kad tas viss sākās. Tolaik man vairāk par visu bija nepieciešama mamma, kura izskaidrotu visu par mēnešreizēm, seksu.

Kara bija sešus gadus jaunāka par mani. Viņa gadiem ilgi gulēja manā gultā," izdevums "The Daily Mirror", atsaucoties uz interviju, citējis Popiju.

Visas māsas ir gatavas celties un krist viena par otru, un piedzīvoto grūtību dēļ starp viņām izveidojusies ļoti cieša saikne.

"Es nezinu, ko es bez viņām iesāktu. Tas būtu briesmīgi. Piemēram, ja viena no viņām nogalinātu kādu cilvēku, es palīdzētu aprakt līķi," savas attiecības ar abām māsām intervijā "Porter" raksturojusi Kara.

Jāatzīmē, ka meiteņu mamma Pandora vairākās intervijās savulaik atzinusi, ka viņa gadiem ilgi bijusi atkarīga no heroīna. Tāpat viņa nav slēpusi, ka laiku pa laikam slīgst tik dziļā depresijā, ka vienīgais risinājums šķiet nāve.

Tiesa, par spīti visam, visas trīs māsas uzskata, ka viņu mamma ir drosmīgākā un stiprākā sieviete pasaulē, tomēr reizēm esot grūti pieņemt, ka viņām nācies tik ātri pieaugt.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!