Foto: F64
Bārda ir vīriešu grims – tā varētu apgalvot, apskatot vairākus sabiedrībā zināmus kungus, kuru vieta seksīguma topos varētu pakāpties proporcionāli bārdas garumam.

Kamēr slavenās dāmas, lai izskatītos perfekti uz sarkanajiem paklājiem, var ņemt talkā lielu daudzumu kosmētikas un īsā laika sprīdī tapt par īstām skaistumkaralienēm, kungiem šāds risinājums nebūs īsti piemērots.

Tomēr ir kāds veids, kas vairumā var padarīt vīrieša seju pievilcīgu – tā ir bārda. Dažreiz tā nāk komplektā ar ūsām, bet tas nemaina lietas būtību. Svarīga gan viena nianse – bārdai jābūt koptai.

Nav apstrīdams fakts, ka sejas apmatojums gandrīz vienmēr padara vīrieša izskatu vīrišķīgāku, un tieši tas liek dāmu sirdīm pukstēt straujāk. Tomēr ir gadījumi, kad bārda stiprā dzimuma pārstāvim ne tikai piešķir vīrišķību, bet padara viņu manāmi pievilcīgāku.

Uzskatāmākais pašmāju piemērs tam, ka bārda piešķir vīrietim pavisam citu šarmu, ir mūziķis Intars Busulis, un "Delfi Izklaide" piedāvā aplūkot arī deviņus ārzemju kungus, kuri, mūsuprāt, ar bārdas palīdzību guvuši tikai priekšrocības dāmu savaldzināšanā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!