Foto: Privātais arhīvs

Negaidīti šī diena beigusies diviem Latvijā zināmu atpazīstamību iemantojušiem jauniešiem – apvienības Transleiteris līderim Edžum Ķaukulim un par selfiju karalieni neoficiāli kronētajai Santai Čerņevskai (abi attēlā).

Ceturtdien pēc publikācijas, kurā kāds ausīgs mūzikas pazinējs populāro dīdžeju [Ex] da Bass apvainoja plaģiātismā, dīdžejs savā Facebook profilā, protams, steidza paust viedokli par notikušo.

Tiesa, viņam ātri vien "šovu nozaga" Edžus un Santa, kuri sāka mēroties spēkiem īpaši sarežģītā izaicinājumā - kurš spēj uzņemt pievilcīgāko selfiju. Pirmais cimdu meta Edžus, padaloties ar burvīgu pašbildīti, kurā puisis pozē ar pīļknābī savilktām lūpiņām.

Selfiju karaliene nekavējoties drosminiekam atbildēja ar valšķīgu bildīti, kurā izrādīja savus dabas dotumus, bet puisis izaicinājumu vīrišķīgi pieņēma, uzņemot bildīti ar līdzvērtīgu dekoltē. Pēc selfiju karalienes ieteikuma viņš vēl drusku pielaboja uzņemto foto un lūdza Santas atļauju kļūt par selfiju karalieni, bet diemžēl saņēma atteikumu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!