Foto: Privātais arhīvs

Lielbritānijā dzīvojošās latviešu dzejnieces Magones Burkas dzīve pēc izraušanās no guļbūvju celtnieka Venta Vītola tirānijas beidzot sāk nokārtoties. Savu profila bildi Draugiem.lv Magone nomainījusi pret ģimenisku attēlu.

Pagājušais gads Magones dzīvē bija smagu pārbaudījumu pilns. Ieņēmusi bērnu šovā Saimnieks meklē sievu, sieviete dabūja ilgstoši cīnīties ar bērna tēvu, kurš izrādījās īsts tirāns.

Šopavasar apņēmīgās saimnieces dzīve sāka pamazām nokārtoties. Pavasarī Magone oficiāli sakārtoja dokumentus ar sava otrā dēla tēvu Venti Vītolu, tiekot pie iespējas bez viņa atļaujas pamest valsti kopā ar dēlu.

Jūlijā Magone devās uz Lielbritāniju, kur viņu jau gaidīja darbs un miteklis. Sieviete, kura Latvijā ilgstoši bija mocījusies strīdos ar jaunākā dēla tēvu Venti, ārzemēs beidzot ieguva mieru.

Jau vasarā dzejniece iepriecināja savus fanus, sociālajos tīklos publicējot bildes no atpūtas brīžiem Lielbritānijā, kas apliecināja, ka mākslinieces dzīve sakārtojusies un viņa var veltīt laiku sev, saviem abiem dēliem un draugiem.

Nesen Magone savu profila bildi nomainījusi pret attēlu, kas liek domāt, ka sakārtoties sāk arī sievietes ģimenes dzīve. Bildē dzejniece redzama kopā ar abiem dēliem - Robertu un Raimondu Saulgaiti, kā arī kādu noslēpumainu vīrieti.

Kamēr pati dzejniece stumj mazā Raimonda ratiņus, noslēpumainais pavadonis ved pie rokas otru puiku. Ainiņa atstāj visnotaļ ģimeniskas idilles iespaidu. Magones fani var atviegloti nopūsties - daudz pārdzīvojušajai sievietei ārzemēs blakus ir stiprais plecs uz kuru paļauties.

Venta pareģojumi, ka sieviete ar diviem bērniem nevienam nebūs vajadzīga, kārtējo reizi bijuši vien tukšas pļāpas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!