Foto: LETA

Pavasara priekšnojautās priecīgus jaunumus paziņojuši politiķis un basketbola funkcionārs Edgars Jaunups un viņa mīļotā sieviete, fonda Mākslai vajag telpu pārstāve Katrīna Leiškalne (abi attēlā).

Pāris kopā ir jau sešus gadus, un pērnā gada rudenī Jaunups mīļoto sievieti ir bildinājis. Intervijā žurnālam OK! Katrīna neslēpj – tas bijis pārsteigums, jo īpaši tāpēc, ka Jaunups pat intervijās atzinis, ka, lai dzīvotu kopā, precēties nav obligāti.

"Tā es domāju arī tagad, bet nekad neesmu teicis, ka precēties nevajag vispār. (..) Laulība ir attiecību brieduma pazīme, un tā es uz to vienmēr esmu raudzījies," intervijā OK! spriež Jaunups.

Bildinājums bijis tradicionāls, tomēr, kā atzinis pāris, tas bijis ļoti īpašs un skaists mirklis.

"Neslēpšu, biju uztraucies. Līdz šim nebiju nevienu bildinājis. Tas bija jauns pārdzīvojums un piedzīvojums, kas saistījās ar zināmu nemieru un uztraukumu, bet tiku galā," smejoties žurnālam stāstījis Edgars.

Tiesa, vasarā gaidāmās kāzas nav vienīgais priecīgais notikums pāra dzīvē.

"Tiklīdz uzspējām pateikt par kāzām, tā pēc neliela mirkļa nāca otrs jaunums – mums pieteicās mazais. Tā kā šis gads būs tiešām nozīmīgs mums. Skaists un neaizmirstams," pastāstījis topošais tētis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!