Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 2. janvārī, apprecējās Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess un latviešu ierēdne Ieva Kupce (pāris attēlā). Par laulībām, kas izpelnījušās plašu uzmanību kā Latvijā, tā Igaunijā, savs sakāmais ir arī Latvijas seksa ekspertam.

"Ilgi esmu sekojis līdzi šī pāra gaitām, jo Ilvesa kungu jau labu laiku esmu pamanījis kā kungu, kurš saviem gadiem ir īpaši frišs. Esmu pastiprināti sekojis viņa gaitām, analizējis, kā viņš kustas, viņa publiskās runas, manieres un izskatu.

Šī analīze apstiprināja manas aizdomas par to, ka Igaunijas prezidents patiešām izstrāvo īpašu seksuālo enerģiju. Tik pozitīvu seksuālo enerģiju gadās redzēt reti," sarunā ar DELFI Izklaidi ar veikto plašo Ilvesa analīzi lepojas Toretto.

Nonācis pie šāda secinājuma, eksperts gaidījis, kura būs laimīgā sieviete, kas iekaros Igaunijas prezidenta sirdi. Viņš bijis īpaši patīkami pārsteigts, uzzinot, ka tā ir Kupce - ne tikai tāpēc, ka viņa ir latviete, bet arī tā iemesla dēļ, ka viņa Ilvesam vienkārši perfekti piestāv.

"Pirmkārt, viņiem ir izcila saderība, ja runājam par vecumu. Ilvess ir tas gadījums, kad vīrietim pie sāniem prasās gados jaunāku sievieti. Ir gadījumi, kad sievietei vajadzīgs jaunāks vīrietis, tādi, kad vēlamais vecums ir līdzīgs, bet par Ilvesu man bija skaidrs, ka viņa izredzētajai jābūt jaunākai.

Otrkārt, vērtējot tīri vizuāli, Ieva Ilvesam ļoti piestāv. Viņa ir prātīga, labi zina, ko dara, bet tajā pašā laikā izskatās ļoti labi kā sieviete. Viņā apvienojas skaistums un prāts, tas, kas vajadzīgs pirmajai lēdijai.

Treškārt, nevar nepamanīt viņu saskanīgo ķermeņu valodu, abiem apmeklējot dažādus pasākumus. Pēc tās var novērot, ka prezidentam mīļotā ļoti rūp un interesē.

Bet kā ceturto svarīgo aspektu vēlos uzsvērt precību laiku. Viņi precas pēc aptuveni pusgadu ilgas mīlestības, bet iepriekš bijuši pazīstami kā vienkārši draugi. Draudzība, kas pāraug mīlestībā, un kāzas pēc pusgada ir kā pēc grāmatas par to, cik ilgam jābūt iepazīšanās laikam pirms kāzām," skaidro eksperts.

Viņš atzīstas, ka bija gan gaidījis mazliet šikākas kāzas, bet galu galā tā esot paša pāra izvēle.

"Jebkurā gadījumā tās ir gada kāzas. Un tas, ka gads iesākas ar tik zīmīgām un mīlestības pilnām kāzām, ir ļoti laba zīme. Tas varētu iedvesmot Latviju kaislīgam gadam," spriež eksperts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!