Foto: Instagram.com/merzly

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins aizvadītā gada vasarā saderinājās ar šveicieti Luanu Emanuelu Kratigeru, bet tagad tapis zināms, ka pāris pašķīries.

Merzļikins, kurš spēlē Šveices augstākās līgas (NLA) klubā "Lugano", ar simpātisko Luanu bija kopā vairākus gadus. Pērn abu skaistā mīlestība vainagojās ar bildinājumu, un hokejists savus fanus ar sociālo tīklu starpniecību informēja, ka mīļotā viņam teikusi jāvārdu.

Daudzi dīdījās nepacietībā uzzināt, kad zvanīs kāzu zvani, tomēr šai savienībai, šķiet, nebūs lemts ilgi un laimīgi līdz mūža galam scenārijs. Viss liecina par to, ka pāris izšķīries.

Merzļikins, kurš sociālajos tīklos agrāk aktīvi dalījās ar mīļbildītēm, kurās iemūžināts kopā ar Luanu, tagad visas kopbildes ar līgavu izdzēsis. Tāpat arī viņš nomainījis attiecību statusu "Facebook", norādot, ka ir brīvs vīrietis.

Arī Luana sekojusi viņa piemēram, no sociālajiem tīkliem izdzēšot visas kopbildes. Savukārt savā "Facebook" profilā meitene norādījusi, ka viņa tagad strādā zirgu polo klubā Brazīlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!