Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 20. aprīlī, kā LTV1 šova Radīti mūzikai vadītājs pie televīzijas skatītājiem atgriezīsies savulaik populārais televīzijas darbonis Ēriks Niedra (attēlā), kurš atklātā intervijā atzinis – lai gan ilgus gadus alkoholu nelieto, vēl joprojām uzskatāms par alkoholiķi.

"Biju alkoholiķis. Vēl tagad esmu, bet nu jau 21 gads pagājis, kopš neesmu dzēris," izdevumam SestDiena atklājis Niedra, kurš savus senos dzeršanas ieradumus salīdzinājis ar Ērika Kleptona atziņām - viena glāze ir par daudz un spainis par maz.

Tiesa, pretstatā daudziem, kuri atmetuši alkohola lietošanu, Niedram, kā viņš pats apgalvo, izdevies izvairīties no kļūšanas par nervozu īgņu.

"Man kaut kā baigi labi izdevās, pieņēmu, ka līdz mana fiziskā ķermeņa nāvei nekad vairs alkoholu nelietošu. Tad sajutu, ka man atveseļojas organisms. Šmiga man to bija noplicinājusi. Zinu, kā garšo šņabis un vīns, bet man tā garša ir pretīga," atzinis Niedra.

Tāpat jau četrus gadus vīrietis atsacījies no gaļas ēšanas un šobrīd pamazām atradinās no zivju produktu lietošanas uzturā. Tāpat viņš īpašā Dienvidamerikas šamaņu ceremonijā ieguvis apskaidrību par to, kas ir svarīgs un kas nesvarīgs, bet uzsver - ar savām zināšanām viņš nevienam nevēlas uzbāzties.

"Neesmu sludinātājs, nevienu aiz rokas nerauju un nesaku, ka vajag darīt tā un tā. Ja man pajautā, dalos savā pieredzē, bet absolūti neaģitēju, ka mans ceļš ir pareizs. Man šis ceļš ir daudz devis, esmu saskaņā ar sevi un laimīgs," intervijā izdevumam SestDiena skaidrojis Niedra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!