Foto: instagram.com/lenaushakova89/
Dīdžejmeitene un dziedātāja Liene Ušakova jeb vienkārši Seksīgā Lee (attēlā) daudzus gadus tika dēvēta par vienu no nekautrīgākajām un atklātākajām pašmāju šovbiznesa zvaigznēm. Tiesa, pēdējā laikā bijis maz ziņu par viņas gaitām, un tas licis faniem satraukties, vai tik Lienei nav apnikusi slava un gozēšanās ziņu virsrakstos.

Liene par notikumiem savā dzīvē līdz šim informēja ar sociālo tīklu starpniecību. "Instagram" tīklā viņa bija sapulcējusi gana iespaidīgu fanu pulciņu, un daiļava savā foto blogā ne tikai dokumentēja savas ikdienas gaitas, bet arī labprāt kārdināja atbalstītājus ar pikantiem un iztēli rosinošiem kadriem.

Nesen Seksīgā Lee mistiski pazudusi no "Instagram" tīkla – viņa ir kā gaisā izkūpējusi. Tas, protams, licis izskanēt dažādiem minējumiem par to, kas noticis.

Fanu versijas ir dažādas – Liene, iespējams, uz laiku deaktivizējusi savu foto blogu un pavisam drīz ar blīkšķi atkal atgriezīsies šovbiznesā, bet citi satraucas, ka viņa uz visiem laikiem nolēmusi pazust no sociālo tīklu aprites.

Daiļavas atbalstītājiem tagad nākas lauzīt galvas par to, ko Seksīgā Lee ieplānojusi un kas viņai padomā, un atliek vien cerēt, ka viena no draiskākajam pašmāju šovbiznesa zvaigznēm pavisam drīz par sevi atkal atgādinās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!