Foto: Kadrs no video

Augusta sākumā lielu ievērību izpelnījās ziņa, ka Jūrmalā ieradies Krievijas humorists Maksims Galkins un viņa laulāta draudzene Alla Pugačova, un ļaudīm milzu interesi par viņu gaitām Latvijā kaut nedaudz iespējams remdēt ar sociālo tīklu starpniecību.

Viens no Krievijas šovbiznesa apspriestākajiem pāriem uz Jūrmalu līdzi paņēmis arī abus bērniņus Gariju un Ļizu, un šonedēļ par īstu sensāciju Galkina fanu vidū kļuvis apburošs "Instagram" video, kurā iemūžināta viņa mazā meitiņa.

Galkina uzņemtajos kadros četrus gadus vecā mazulīte, kura nesen tērpu skatē defilēja līgavas kleitā, stāsta par pašas izgudrotu modes noslēpumu – Ļizai ienākusi prātā doma radīt kleitu no dzīviem ziediem.

Slaveno vecāku atvases atklāsmes sajūsminājušas un apbūrušas daudzus – ļaudis komentāros priecājušies par Ļizas raito valodiņu, aso prātu un glīto sejiņu. Nepilnas diennakts laikā sižets jau noskatīts vairāk nekā 1,6 miljonus reižu.

Jau iepriekš vēstīts, ka vasaras pirmos mēnešu Galkins, Pugačova un viņu dvīņi pavadīja Itālijā, bet aizvadītajā nedēļā ģimene ieradās Jūrmalā, kur, visticamāk, uzturēsies vēl kādu laiciņu, jo 17. augustā Dzintaru koncertzālē gaidāms humorista koncerts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!