Foto: Privātais arhīvs

Pārsteidzošām vizuālajām pārvērtībām šovasar ļāvusies viena no populārākajām latviešu fitnesa modelēm Karīna Akmens. Viņa atvadījusies no garajiem matiem un nogriezusi tos pavisam īsus.

Latvija Karīnu pirms vairākiem gadiem iepazina kā valšķīgu tumšmati ar iespaidīgu muskuļu reljefu, un pa šo laiku lielas pārmaiņas notikušas ne tikai fitnesa modeles privātajā dzīvē, bet arī vizuālajā izskatā.

Šobrīd Karīna dzīvo ASV, kur audzina meitiņu. Pēc bērniņa piedzimšanas modele tik aktīvi ar fitnesu vairs nenodarbojas, bet turpina sevi uzturēt labā formā. Akmens auguma aprises kļuvušas daudz sievišķīgākas.

Mainījies ne tikai Karīnas muskuļu reljefs. Pērn rudenī viņa no melnmates pārtapa par efektīgu blondīni. Tiesa, pāris mēnešus nodzīvojusi ar gaišiem matiem, modele atkal atgriezās pie tumšā toņa.

Savukārt šovasar viņa nogriezusi garās cirtas. Karīnas jauno frizūru iespējams novērtēt viņas "Instagram" foto blogā, un fitnesa entuziaste nav slēpusi – mati nogriezti, lai atbrīvotos no balināšanas rezultātā sabojātajiem matu galiem.

Just appreciating this big, healthy hair! #newhair #growingitout

A post shared by Karīna Akmens (@karinaakmens) on Jul 15, 2018 at 5:34pm PDT

🇱🇻❤️

A post shared by Karīna Akmens (@karinaakmens) on Jul 9, 2018 at 1:02pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!