Foto: Vida Press

Foto aģentūras WENN fotogrāfi ir naski ne tikai uz slavenību iemūžināšanu dažādos smalkos pasākumos, bet arī centīgi seko līdzi populāro cilvēku ikdienas gaitām, mēģinot tikt pie attēliem, kuros šovbiznesa zvaigznes redzamas savā dabiskajā izskatā.

Jau ierasts, ka, apmeklējot pirmizrādes, prezentācijas un citus burziņus, kinozvaigznes, dziedātājas, modeles un citas smalkas dāmas ne tikai izvēlas skaistākās kleitas, bet arī uzklāj biezu grima kārtu un safrizējas.

Mūžīgās pucēšanās dēļ par īpaši ekskluzīviem paparaci aprindās ārvalstīs tiek uzskatīti kadri, kuros izdevies iemūžināt populārās dāmas pirms grima uzlikšanas, un aģentūra WENN pat apkopojusi 25, viņuprāt, interesantākos no šiem attēliem ar pasaulē slavenām sievietēm.

No manīgajiem paparaci izvairīties nav izdevies virknei populāru aktrišu, dziedātāju un citu šovbiznesa pārstāvju - fotogrāfi sievietes bez grima pieķērusi gan brīžos, kad viņas devušās iepirkties, izgājušas pastaigāties vai darījušas citas tikpat ikdienišķās lietas.

Dažas aktrises bez grima pieķertas filmēšanas laukumā, kur filmu uzņemšanas starplaikos viņas klejojušas savā dabīgajā izskatā, bet dažas no populārajām sievietēm bez grima sadūšojušās apmeklēt arī publiskus pasākumus un pat defilēt pa sarkano paklāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!