Foto: Publicitātes foto

Auto entuziastu ģimenes dienās Ford salonā aizvadītās nedēļas nogalē norisinājās atraktīvs pasākums, kura ietvaros ģimenēm ar atvasēm bija iespēja gan piedalīties dažādās mākslinieciskās aktivitātēs, gan uzzināt daudz jauna par drošu pārvietošanos ar automašīnu.

Pasākuma vadīšana bija uzticēta vienmēr smaidīgajai TV "sejai" Annai Rozītei (attēlā), kura ļāvās arī kādam izaicinājumam - salonā tika demonstrēts CSDD auto stimulators, kurā iespējams iejusties situācijā, kad automašīna avārijas rezultātā apgāzusies uz jumta.

Izkļūšanu no apgāztās automašīnas izmēģina ne tikai Rozīte, bet arī šova Latvijas princese pirmās sezonas uzvarētāja Katrīna Puriņa, un abas atzina, ka cilvēkam ir jābūt ļoti lokanam, lai saviem spēkiem spētu tikt ārā no apgāzušās automašīnās.

Tāpat auto entuziastu ģimenes dienas ietvaros Ford autosalonā tika atklāta bērnu apgleznotu saulessargu izstāde - tajā apskatāmi 20 mazo mākslinieku darinājumi, bet starp izstādes dalībniekiem ir arī sabiedrībā zināmu cilvēku - LienesCandy, Edgara Ludāna, Katrīnas Puriņas un citu - atvases.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!