Foto: AP/Scanpix

Viens no pasaulē slavenākajiem futbolistiem – 22 gadus vecais brazīlietis Neimars, kurš spēlē spāņu klubā Barcelona, ir priekšzīmīgs kristietis, taču tas viņam netraucē vienlaikus būt arī meitu ģēģerim.

Jau 19 gadu vecumā Neimars kļuva par tēti - pēc attiecībām ar Karolīnu Dantasu viņiem piedzima dēls Davids Luka (attēlā kopā ar tēti), taču ar bērna māti Neimars kopā nav dzīvojis.

Savukārt pagājušajā gadā, kad Brazīlijā notika pasaules čempionāts futbolā, kas gan Neimaram izrādījās ļoti neveiksmīgs, viņš pamanījās iekulties arī kādā mīlas intrigu skandālā.

Tobrīd Neimara draudzene bija brazīliešu modele Bruna Markezina, taču tabloīdi vēstīja par futbolista sakariem ar 21 gadu veco brazīliešu Playboy modeli Patrīciju Džordanu.

Pats Neimars šo sakaru noliedza, taču centās izdarīt tā, lai Playboy numurs ar kailo Džordanu valstī neiznāktu. Rezultātā ikviens varēja apskatīt kailu Džordanu, bet Neimars šķīrās gan no viņas, gan no savas oficiālās draudzenes.

Neimara bijusī draudzene Patrīcija Džordana

Tomēr jauni, bagāti un slaveni cilvēki bez draudzenēm nepaliek, tāpēc drīz vien Ibicā viņš iepazinās ar serbiešu modeli Soraju Vučeliču, kura par sportistu ir sešus gadus vecāka. Lai gan arī Sorajai patīk pozēt kailai un slavu viņa iemantoja realitātes šovā Big Brother, pāris ir kopā arī šobrīd.

Pats Neimars tikmēr neslēpj, ka ir fanātisks kristietis. "Dzīvei ir jēga vienīgi tad, ja tās augstākai ideāls ir kalpošana Kristum," saka Neimars, kurš ik mēnesi 10% ienākumu ziedo baznīcai un par savu ideālu reliģijas jomā sauc Kaku.

Neimara tagadējā draudzene Soraja Vučeliča

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!