Foto: Privātais arhīvs

Sociālā striptīza vilnim, kas negaidot uzbrucis Latvijai, pretī turēties nespēj pat cienījami ļaudis. Nupat intīmu bildīti ar sevi vannā sociālajos tīklos publicējusi pazīstamā modes dizainere Elita Patmalniece (attēlā).

Sociālā striptīza ienākšanu Latvijā šovasar diagnosticēja pazīstamā psihoterapeite Aina Poiša. Viņa secināja ka sociālajos tīklos parādījusies jauna tendence - cilvēki izrāda savus augumus arvien mazāk apģērbtus un arvien intīmākos attēlos.

Kopš vasaras nekas nav mainījies. Lai gan peldkostīmu sezona jau labu laiku galā, Instagram un Facebook joprojām pilda bildītes ar teju plikiem vai pavisam kailiem augumiem. Un nav runa par īpašām sesijām vai mākslas foto - augumi tiek izrādīti parastās ikdienas situācijās.

Modei, protams, seko arī pašmāju slavenības. Kamēr jaunu draiskuļu, piemēram, Seksīgās Lee un Lienes Greifānes plikumu izrādīšana jau šķiet ikdiena, visai negaidīts pavērsiens bijusi Patmalnieces izģērbšanās Instagram draugu priekšā.

Cienījamā māksliniece 6. oktobra vakarā publicējusi attēlu, kurā redzama vannā. Lai gan Patmalnieces intīmākās ķermeņa daļas bildē slēpjas zem ūdens un putām, attēls nenoliedzami ir ļoti atklāts.

Patmalnieces draugi jau paspējuši bildi novērtēt ar simtiem "patīk" atzīmju. Māksliniece uzslavēta par drosmi, publicējot tik intīmu bildi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!