Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju slavenību aprindās atkal iestājies bēbīšu bums. Kamēr Latvija gaida ierodamies pasaulē laika ziņu diktores Maijas Rozītes un dizaineres Kristīnes Deimon atvases, sevi jau piesaka nākamās smuko vēderiņu īpašnieces – dziedātāja Marta Grigale un fitnesa trenere Karīna Akmens (attēlā aktīvā sporta un gaidību laikā).

Akmens auguma izmaiņas grūtniecības laikā tauta gaidīja ar īpašu interesi. Zinot, cik perfekti uztrenēts Latvijas iedvesmojošākās fitnesa sievietes augums, fanu interesi raisīja fakts, kas notiks ar ideālo vēderpresi, kad sāks augt bēbītis.

Kā jau sporta eksperte iepriekš uzsvērusi, neliela pauzītes paņemšana aktīvajā sporta dzīvē nebūt nenozīmē, ka sūrā darbā iegūtie muskuļi momentā pazudīs un pārvērtīsies par tauku spilventiņiem. Gluži otrādi.

Trenere savās fanu lapās regulāri publicē attēlus, kas apliecina – bēbītis skaistules puncī aug un vēderiņš glīti piebriest, taču pārējais Akmens augums joprojām ir nevainojamā formā.

Trenere saviem faniem atklājusi, ka neatbalsta intensīvus treniņus grūtniecības laikā. Tā vietā, lai mocītu sevi ar smagumiem, Akmens mudina topošās mammas lietot veselīgu uzturu un vienkārši kustēties.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!