Foto: Vida Press/Facebook.com/jadyduarte.duarte

Slavenais jamaikiešu sprinteris Useins Bolts tiek dēvēts par vienu no visu laiku labākajiem un nepārspējamākajiem skrējējiem – viņa kontā ir deviņas olimpiskās zelta medaļas. Tiesa, prieku par triumfu Rio olimpiskajās spēlēs aizēnojis pikants skandāliņš.

Aizvadītās nedēļas nogalē Boltam apritēja 30 gadi. Savukārt Rio olimpiskajās spēlēs viņš ticis pie trīs zelta medaļām. Tabloīdi vēsta, ka šie zīmīgie notikumi sestdien atzīmēti ar vērienīgu ballīti.

Bolts kopā ar draugiem devies uz kādu Riodežaneiro naktsklubu, kur kompānija līksmojusi un uzdzīvojusi līdz agrai rīta stundai. Publiskajā telpā nopludināti vairāki aculiecinieku video, kuros sprinteris iemūžināts, malkojot kokteilīšus un lakstojoties ap vietējām daiļavām.

Sportists jubileju un savus profesionālos sasniegumus atzīmējis godam – viņš dejojis, kāpis uz skatuves dziedāt, lustējies tverkojošu skaistuļu ielenkumā un visādi citādi izklaidējies.

Savukārt pēc ballītes viņš pavadījis laiku divvientulībā ar 20 gadus veco brazīliešu studenti Džeidiju Duarti (attēlā pa labi). Publiskajā telpā nopludināti foto, kuros abi redzami kopā.

Vienā bildē Bolts jauniņo studenti ir mīļi apskāvis, savukārt otrā attēlā viņš redzams ar atkailinātu torsu, sniedzot skūpstu brazīliešu daiļaviņai.

Meitene, neko sliktu neparedzot, bildes nosūtījusi saviem draugiem. Kāds no viņas paziņām atpazinis slaveno sportistu un attēlus nosūtījis tabloīdiem.

Nesen Bolta māsa Kristīne medijiem izpļāpājās, ka sprinteris jau aptuveni divus gadus ir aizņemts vīrietis – viņa izredzētā ir 26 gadus vecā Kasija Beneta.

Šī iemesla dēļ sensāciju kārie tabloīdi un sportista nelabvēļi uzgavilē – Bolts iekūlies visai pikantā skandāliņā. Viņš, būdams aizņemts vīrietis, draiskojies ar naktsklubā iepazītu daiļaviņu.

Bolts pagaidām nav komentējis skandālu, taču medijiem izdevies sazināties ar jauniņo studenti, kura redzama bildēs. Džeidija pastāstījusi, ka viņa nemaz tovakar neesot zinājusi, ka pavada laiku kopā ar Boltu – viņa slaveno sportistu neesot atpazinusi.

Tāpat meitene skaidrojusi, ka nav vēlējusies iegūt publicitāti. Tieši otrādi – viņa izjūtot milzīgu kaunu un ir vīlusies, ka kāds no draugiem viņas sūtītās bildes nopludinājis publiskajā telpā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!