Tuvāko dienu laikā pasaulē jāierodas Kembridžas hercogienes Katrīnas un prinča Viljama otrajai atvasei, un nozīmīgā notikuma gaidās pie slimnīcas, kur notiks dzemdības, jau pulcējas kaislīgākie britu karaļnama fani.

Lai gan karaļnama pārstāvji komentārus par gaidāmajām dzemdībām nav snieguši, gan žurnālisti, gan sabiedrība ir pārliecināti - mazulis pasaulē nāks Sv. Mērijas slimnīcas Lindo spārnā, kur 2013. gada jūlijā pasaulē nāca Keitas un Viljama pirmdzimtais, princis Džordžs, un kur savulaik abus dēlus pasaulē laidusi arī princese Diāna.

Protams, tuvojoties lielajam brīdim, arvien aktīvākas kļūst spekulācijas par to, kāds ir gaidāmā mazuļa dzimums, un vairākums spriež - šoreiz karaļnams varēs priecāties par princesīti.

Briti metušies arī pie bukmeikeriem, lai piedalītos derībās, un šobrīd starp visbiežāk minētajām un derībās izmantotajām ir versija, ka Katrīna laidīs pasaulē blondu meitenīti, kuru sauks par Alisi.

Apsverot iespējamos mazulītes vārdus, arvien biežāk izskan versijas, ka vecāki atvasi varētu saukt par Diānu, tādējādi godinot mazās princeses tēva mātes piemiņu. Ja arī otra pāra atvase būs zēns, iespējams, viņi mazuli sauks par Frederiku.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!