Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītajā nedēļā leģendārais hokejists un treneris Oļegs Znaroks un viņa sieva Ilona (attēlā) atzīmēja 28 gadu kopā būšanu, un par godu šim notikumam abu meita Alise internetā padalījusies ar līdz šim neredzētu foto.

Alise, kura ir viena no veiksmīgākajām un pieprasītākajām Latvijas modelēm pasaulē, ir aktīva sociālo tīklu lietotāja, un viņa regulāri savas ikdienas un profesionālās gaitas atspoguļo tīmeklī.

Tiesa, pievilcīgā modele nav no tām meitenēm, kas tikai tīksminās par saviem sasniegumiem - nereti viņa publiski lepojas arī ar sava slavenā tēta panākumiem.

Tā, piemēram, marta beigās Alise savus Instagram sekotājus informēja, ka viņas tētis Oļegs oficiāli kļuvis par Krievijas hokeja izlases galveno treneri, savukārt aizvadītajā nedēļā pievilcīgā modele palepojusies ar faktu, ka viņas vecāki ir kopā jau 28 gadus.

Šajā kopā būšanas gadadienā Alise Instagram fotoblogā plašākas publikas novērtējumam sniegusi savu vecāku jaunības dienu foto, un šis attēls īpašs ar to, ka modeles mamma un tētis tajā iemūžināti pludmales apmeklējuma laikā - gan Oļegs, gan Ilona bildē pozē, tērpušies peldtērpos.

Īpaši lielu publikas ievērību izpelnījies tieši Oļegs, kuru ikdienā ierasts redzēt uzvalkā - bildē viņš redzams niecīgās peldbiksītēs, un šajā foto visā krāšņumā iespējams novērtēt, cik atlētisks, sportisks un muskuļots vīrietis jaunībā bijis leģendārais hokejists Znaroks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!