Foto: Privātais arhīvs

23. jūlijā vārda dienu svinēja vietējā šovu zvaigzne un tautas dzejniece Magone Burka (attēlā centrā). Iedvesmojošā sieviete atrāda faniem bildes no svinībām, kārtējo reizi apliecinot, cik labi dzīvo un lieliski izskatās.

Kā "DELFI Izklaidei" atklāj Magone, viņa savā vārda dienā līksmojusi vienā no smalkajiem "Coachella" afterpārtijiem, kuras iecienījis pasaules sabiedrības krējums.

"Arī tualešu tīrītājiem, trauku mazgātājiem un grīdu pulētājiem ir tiesības uz atpūtu un izklaidi. Mēs strādājam un tusējam uz urrā," var palepoties Magone.

Ballītei par godu skaistā latviešu dzejniece bija saposusies aktuālajā hipiju stila kleitiņā un izrotājusies ar ziediem. Kā atklāj pati Magone, puķes bijusi svarīga sastāvdaļa ne tikai šajā ballītē – tās ir ar viņu visā dzīves ceļā.

"Zied ne tikai pannas, zābaki un katli manā dārzā šova laikos. Zied viss, ja ziedam paši. Un kur Magone, tur magones," ar kārtējām iedvesmojošajām vārsmām savus fanus palutina māksliniece, kura uz svētkiem šovasar uzdāvinājusi pati sev mini dārziņu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!