Foto: DELFI

Trešdien, 16. oktobrī, iepirkšanās centrā Galleria Riga norisinājās labdarības projekta Draugs draugam izstādes atklāšana, kuru apmeklēja arī savulaik populārā dažādu televīzijas projektu vadītāja un dalībniece Dagmāra Legante (attēlā).

Ziņas par to, ka Legante ir otrā bērniņa gaidībās, pašmāju medijus pāršalca jūlija izskaņā, bet līdz šim pievilcīgā sieviete šo faktu nebija nedz apstiprinājusi, nedz noliegusi.

Šonedēļ, apmeklējot fotoizstādes atklāšanu, šaubas par to, ka Legantes un viņas laulātā drauga Normunda Celmiņa ģimenē gaidāms pieaugums, tika kliedētas - Dagmāras ķermeņa aprises apliecina, ka viņa gatavojas otro reizi kļūt par māmiņu.

Jau vēstīts, ka Legante ar Celmiņu apprecējās 2010. gadā Kukšu muižā, un jau tā paša gada oktobrī pasaulē nāca viņu pirmdzimtā meita Šarlote.

Labdarības projekta Draugs draugam fotoizstādes atklāšanu apmeklēja arī daudzi citi sabiedrībā zināmi cilvēki, kuri piekrituši būt par akcijas patroniem - blogere Agnese Kleina, toršu cepēja Marija Romija Zeltiņa, volejbolists Aleksandrs Samoilovs un citi, bet Nila Viļņa uzņemtās fotogrāfijas ar slavenību piedzīvojumiem dzīvnieku patversmē Ulubele varēs aplūkot līdz 30. oktobrim.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!