Foto: instagram.com/liene_somase/
Pirms pāris gadiem medijus regulāri pāršalca bēdīgas ziņas par dziedātāju Lieni Šomasi (attēlā), taču nu šis laiks ir garām. Mūziķe šopavasar piedzīvo savu uzplaukumu, jo it viss, kam viņa vien ķeras klāt, izdodas.

Dziedātājas stāsts ir lielisks pierādījums mūžvecajam teicienam par visgaišāko rītu, kas ataust pēc vistumšākās nakts. 2012. un 2013. gadā mākslinieci vajāja viena liksta pēc otras. Dziedātāju vajāja nedienas mīlas frontē, kāds brūtgāns pat pamanījās viņu apzagt, notika nelaime mākslinieces ģimenē, bet TV šovs viņu vēl nelāgi izjokoja.

Pēc piedzīvotā Liene nebaidījās publiski atzīt, ka šajā periodā jutusies iekšēji sagrauta. Taču nu beidzot ir pienācis Lienes laiks. Pagājušā gada rudenī māksliniece piepildīja savu sapni, atverot radošo studiju bērniem un jauniešiem.

Projekts ir izcili veiksmīgs – studijai izdevies atrast neskaitāmus talantus, un darbs pie to izaugsmes kļuvis par Lienes sirdslietu. Māksliniece lepojas ar faktu, ka studijai līdzvērtīgas nav nekur citur pasaulē – tās pamatā ir Šomases izstrādāta mācību metode.

Šopavasar Liene savos sociālajos tīklos nebeidz paust sajūsmu par veiksmīgu darbu savā sapņu sfērā, publicēt iedvesmojošus tekstus, kā arī atkal un atkal atzīstas, cik laimīga jūtas. Lienes uzplaukums redzams arī vizuāli. Darba dunā viņa atrod laiku arī sportam un, kā pati smejas, "ar katru gadu kļūst jaunāka".

Vakara noslēgumā TRX :) #sports #vasara #smaids #rītābūsdubultsmaids

A photo posted by Liene (@liene_somase) on Apr 13, 2016 at 10:23am PDT

Sveiciens visiem JOKU dienā:))) Jūsu Liene Šomase

A photo posted by Liene (@liene_somase) on Apr 1, 2016 at 5:54am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!