Foto: Vida Press
Septembra beigās mūžībā pāragri aizgājusī populārā Holivudas aktiera Džima Kerija draudzene Ketriona Vaita izvadīta pēdējā gaitā – sestdien, 10. oktobrī, Kapavaitas ciematā Īrijā bija pulcējušies simtiem cilvēku, lai no viņas atvadītos.

Kā vēsta ārvalstu mediji, pašnāvību izdarījušās Ketrionas mirstīgās atliekas atdusēsies blakus viņas tēvam, kurš mūžībā aizgāja 2012. gadā, kad zaudēju cīņu ar vēzi.

Uz atvadu ceremoniju bija ieradies arī Kerijs, ar kuru Ketriona kārtējo reizi izšķīrās tikai piecas dienas pirms sava pēdējā lēmuma pieņemšanas. Aktieris bija viens no tiem, kurš neilgu brīdi nesa Ketrionas zārku, bet, kā novērojuši acīgie paparaci, pēc bērēm viņš devies uz vietēju sabiedrisko centru, kur bērinieki pulcējušies uz tēju un uzkodām.

Jau vēstīts, ka pēc vēsts par draudzenes pašnāvību 53 gadus vecais Kerijs paziņoja, ka ir "dziļi noskumis par manas mīļās Ketrionas nāvi".

"Viņa bija patiesi jauka un smalka īru puķe, pārāk jūtīga šai zemei," atzina aktieris.

Tāpat ārvalstu mediju rīcībā bija nonācis Ketrionas atstātās pirmsnāves vēstules saturs. Tajā, kā presi informējis kāds, kurš vēstuli it kā redzējis, Ketriona bija atzinusies, ka mīl Džimu Keriju, un lūdz viņam piedošanu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!