Foto: Instagram.com/floydmayweather/
Šonedēļ milzu ievērību izpelnījies amerikāņu bokseris Floids Meivezers (attēlā) – daudzus pārsteidzis viņa dižmanīgais dzīvesstils.

Augusta izskaņā par vienu no apspriestākajiem notikumiem kļuva Meivezera un īru jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigznes Konora Makgregora cīņa Lasvegasā, kurā amerikānis ar tehnisko nokautu desmitajā raundā piebeidza savu pretinieku.

Pēc boksa mača, kas ne bez iemesla tika dēvēts par "Naudas cīņu", dedzīgi tika trītas mēles par prātam neaptveramajām summām, kas ieripos cīkstoņu kontos. Tiesa, lielā ažiotāža drīz vien noplaka, tomēr abi sportisti rūpējas par to, lai neviens par viņiem neaizmirstu.

Aizvadītajā nedēļā tabloīdu redzeslokā nonāca paparaci foto ar Makgregora atpūtu uz greznas jahtas, savukārt Meivezers saviem atbalstītājiem un nelabvēļiem pats sarūpējis īstu desertu, sociālajos tīklos padižojoties ar savu grezno mitekli.

Cīkstonis "Instagram" tīklā lepni publicējis kadru virkni, kurā iespējams novērtēt viņa satriecoši grezno Beverlihilsas namu un visas tā ekstras.

"Manas Beverlihilsas pils vīna pagrabs," pie vienas no fotgrāfijām vēstījis Meivezers. Savukārt citos kadros cīkstonis padižojies ar luksusa rokaspulksteņu kolekciju, izraisot ne tikai fanu sajūsmu bet arī nelabvēļu, kuri uzskata, ka sportists sācis pārāk zīmēties, dusmas.

Beverly Hills lifestyle... healthy, wealthy and stress free.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on Sep 19, 2017 at 11:20pm PDT

The grass ain't greener on the other side. #Beverly Hills #90210 #TBE #TMT

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on Sep 20, 2017 at 5:30pm PDT

Grabbing a few snacks before watching Sportscenter in my Beverly Hills Palace movie theatre, that comfortably seats 50 people.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on Sep 20, 2017 at 4:25am PDT

My wine cellar in my Beverly Hills castle.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on Sep 18, 2017 at 10:30pm PDT

Relaxing in 90210.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on Sep 18, 2017 at 10:12pm PDT

Livin' life in Beverly Hills.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on Sep 18, 2017 at 9:54pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!