Foto: Vida Press
Otrdien, 2. oktobrī, par svarīgāko ziņu britu medijos kļuvusi Kembridžas hercogienes Katrīnas atgriešanās darbā – viņa pēc dzemdību atvaļinājuma atsākusi oficiālo pienākumu pildīšanu.

Ārzemju plašsaziņas līdzekļi steidz ziņot, ka Katrīna savā pirmajā darba dienā pēc atvaļinājuma apmeklējusi savvaļas parku Rietumlondonā un paviesojusies bērnu brīvdabas skoliņā-izziņas centrā.

Katrīna, kura 23. aprīlī laida pasaulē savu un Lielbritānijas prinča Viljama trešo kopīgo atvasi princi Luisu, pēc dzemdībām jau vairākkārt izgājusi sabiedrībā un apmeklējusi karaliskai ģimenei īpašus notikumus. Tiesa, kā vēsta izdevums "Mail Online", šonedēļ viņa oficiāli atgriezusies pie darba pienākumiem.

Hercogienes parādīšanās sabiedrībā nav iedomājama bez viņas izvēlētā apģērba analizēšanas, un arī šoreiz britu laikraksti dedzīgi vētījuši to, ko Katrīna bija uzvilkusi mugurā.

Savā pirmajā oficiālajā darba dienā hercogiene bija izvēlējusies ikdienišķu stilu. Viņa bija ģērbusies baikeru stila biksēs, vējjakā un džemperī.

Savukārt vislielāko ievērību mediji pievērsuši Katrīnas zābakiem, kas, kā vēsta prese, esot teju vai leģendāri. Pirmo reizi viņai kājās tie manīti pirms vairāk nekā desmit gadiem, un hercogiene tos apāvusi ne vienu reizi vien, pildot oficiālos pienākumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!