Foto: Privātais arhīvs

19 gadus vecais latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis (attēlā) ir viena no šī brīža uzlecošajām zvaigznēm, un, pateicoties dalībai NBA draftā, tautieši viņa gaitām seko līdzi ar pastiprinātu ievērību.

Kā jau tas mūsdienās piederas jebkuram nopelniem bagātam sportistam, šovbiznesa pārstāvim vai jebkuras citas sfēras darbonim, par savām ikdienas gaitām faniem un draugiem jāatskaitās sociālajos tīklos, un arī šī brīža slavenākais latviešu basketbolists regulāri dzīvojas virtuālajā vidē.

Porziņģa faniem ir paveicies, jo sportists ir izveidojis profilus visos populārākajos sociālajos tīklos, un viņš ir atrodams gan Facebook, kur sekotāji regulāri tiek informēti par viņa sasniegumiem, gan mikroblogošanas vietnē Twitter, kur iespējams uzzināt, kādi jauni pavērsieni notikuši viņa dzīvē un karjerā.

Tāpat sportists izveidojis sev Instagram foto blogu, un šī tīmekļa vietne visiem viņa faniem ir gluži kā medus maize, jo basketbolists rūpējas par to, lai fani regulāri tiktu aplaimoti ar skaistiem foto no viņa ikdienas gaitām.

Basketbolista Instagram profilam izdevies savākt visnotaļ prāvu fanu pulciņu, un šobrīd viņa gaitām seko līdzi vairāk nekā 9200 ļaužu, kas ar lielu sajūsmu uzņem katru Porziņģa publicēto attēlu, veltot tam vairākus simtus "patīk" atzīmju un komentāru gūzmu.

Sportists savus fanus priecē ne tikai ar foto, kuros iemūžinājis savas profesionālās gaitas, bet arī ar pavisam ikdienišķiem attēliem, kuros redzams kopā ar ģimeni un draugiem parastās dzīves situācijās.

Tāpat īpašu pārsteigumu sportists sarūpējis visām dāmām - viņš ne tikai vairākos attēlos atrādījis savu kailo torsu, bet arī padalījies ar unikālu foto, kurā viņš sevi puspliku iemūžinājis vannā.

Porziņģis labprāt padalījies arī ar savu bērnības foto, dažādu ceļojumu attēliem, ēdienu bildītēm un daudziem citiem izteiksmīgiem savas dzīves kadriem, kuri sajūsminājuši ne tikai latviešus, bet arī viņa fanus citās valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!