Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess šonedēļ devies trīs dienu vizītē uz Horvātiju. Ceļā viņu pavada arī laulātā draudzene Ieva Ilvesa, kurai šis kļuvis par pirmo oficiālo ārzemju braucienu igauņu pirmās lēdijas godā.

Kopš abu kāzām šī gada sākumā Ilvesa kundze paguvusi piedalīties vairākos oficiālos pasākumos – par viņas "ugunskristībām" prezidenta kundzes godā kļuva vizīte uz setu ciematu Obinitsu Veru apriņķī, bet lielāko uzmanību izpelnījās Ievas dalība Igaunijas Neatkarības dienas svinībās.

Šonedēļ viņa vīru pavadījusi arī pirmajā ārvalstu vizītē, un, kā steiguši vēstīt Igaunijas mediji, ar saviem pienākumiem lieliski tikusi galā, vēl vairāk iekarojot igauņu sirdis.

Pēc kļūšanas par Igaunijas pirmo lēdiju sieviete kļuvusi elegantāka, bet viņas stils – pārdomātāks. Ierodoties Zagrebā, Ilvesa priecēja ar gaišas krāsas mētelīti, un pirmā pāra pavasarīgo tēlu papildināja krāšņu ziedu buķete prezidenta kundzes rokās.

Oficiālajā pieņemšanā pie Horvātijas prezidentes Kolindas Grabaras-Kitarovičas Ilvesa kundze sanākušos apbūra ar gaumīgu melnbaltu kleitiņu, ko papildināja neuzkrītošs, bet efektīgs grims un frizūra.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!