Foto: Publicitātes foto

Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess ceturtdienas, 9. oktobra, vakarā savā "Facebook" profilā publicējis fotogrāfijas, kurās koši sarkanā kleitā redzama arī viņa sieva Evelīna Ilvesa.

Ilvess, kurš ir pazīstams arī kā mūsu ziemeļu kaimiņu jaunāko tehnoloģiju guru un soctīklu aktīvs lietotājs, savas un sievas kopbildes nebija "Facebook" publicējis kopš viņa kundze tika pieķerta skūpstāmies ar kādu svešinieku.

Kā tika noskaidrots vēlāk, tas bijis francūzis Vinsents Aranega - kaislīgs Tallinas naktsdzīves baudītājs. Pēc fotogrāfiju nonākšanas dzeltenajā presē Ilvesa kundze pameta valsti un devās uz ASV, taču pirms ASV prezidenta Baraka Obamas vizītes Tallinā paspēja atgriezties.

Ceturtdien savā rezidencē prezidents tikcies ar valsts lielākajiem maizes ražotājiem. Šis pasākums Ilvesam acīmredzot šķitis gana labs esam, lai uz to līdzi ņemtu arī sievu un fotogrāfijas, kurās viņa redzama, atkal publicētu sociālajos tīklos.

Līdz šim viņš publiskus pasākumus lielākoties apmeklēja viens, bet viņa kundze pēc atgriešanās savus piedzīvojumus bija spiesta sociālajos tīklos publicēt pati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!