Foto: AP/Scanpix/LETA
Aizvadītās nedēļas nogalē Phjončhanā noslēdzās ziemas olimpiskās spēles, un to izskaņā Dienvidkorejā bija ieradusies arī ASV prezidenta Donalda Trampa vecākā meita Ivanka Trampa.

Kā vēsta ārzemju mediji, Ivanka uz Dienvidkoreju bija devusies kā sava tēva oficiālā sūtne. Viņa Phjončhanā ieradusies dažas dienas pirms noslēguma ceremonijas.

Ivanka ar savu klātbūtni pagodinājusi snovborda sacensības "Big Air" disciplīnā vīriešiem, noslēdzošās sacīkstes bobslejā četrinieku ekipāžām, ātrslidošanas masu starta sacensības un kērlinga finālu vīriešiem.

Tāpat arī ASV prezidenta meita apmeklējusi olimpisko spēļu noslēguma ceremoniju, kuru viņa vērojusi kopā ar Dienvidkorejas prezidentu Munu Džēinu un viņa kundzi Kimu.

Tiesa, izdevums "Time" ziņo, ka Ivanka noslēguma ceremonijā piecēlusies kājās un dedzīgi aplaudējusi Dienvidkorejas un Ziemeļkorejas atlētiem. Šis viņas žests izpelnījies pretrunīgu novērtējumu.

Tāpat arī daži sociālajos tīklos kritizējuši to, ka Ivanka Phjončhanā pārstāvējusi visu Trampa administrāciju. Tā, piemēram, "Twitter" tīklā neizpratni par viņas ierašanos paudis ASV frīstaila slēpotājs Guss Kenvotijs.

"Es ļoti lepojos ar visiem šiem cilvēkiem. Viņi visi ir ļoti smagi strādājuši, lai nokļūtu olimpiskajās spēlēs un varētu piedalīties noslēguma ceremonijā. Visi, izņemot Ivanku. Nē, nopietni, ko, pie velna, viņa šeit dara?" vēstījis sportists.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!