Foto: Privātais arhīvs

Četru dienu garās Lieldienu brīvdienas šogad iezīmēja arī siltā pavasara laika atnākšanu, kas nozīmē, ka lielākā daļa tautiešu steidza izmantot iespēju lustēties svaigā gaisā. DELFI Izklaide piedāvā aplūkot, ko darīja Latvijas slavenie cilvēki.

Latvijas šovbiznesa zvaigznes Lieldienu brīvdienās devās atgūt spēkus pie dabas. Tika baudīti šūpošanās prieki, sportiskas aktivitātes un ģimeniska atpūta pie dabas krūts.

Pirmās pavasara saulītes maigajiem glāstiem ļāvās dziedošā trenere Solla, Superbingo vadītājs Armands Simsons ar ģimeni, mūziķi Roberto Meloni, Artūrs Duboks un Liene Šomase, modele Karlīna Caune, TV meitenes Kristīne Garklāva un Anna Rozīte, kā arī citas slavenības. Dejotāja Aleksandra Kurusova ar draugu sauli baudīja Barselonā.

Latvijas nepilngadīgā līgava Elgita Magone atklāja riteņbraukšanas sezonu, dziedātāja Paula Dukure pavasari sveica ar dārza darbiem, savukārt aktrise Agnese Zeltiņa atpūtās kopā ar meitu Mariju Romiju dzimtajā Siguldā. Dizaineres Kristīnes Deimon ģimene svinēja kopā ar šarmanto autotūninga un attiecību ekspertu Edgaru Toretto.

Tiesa, ne visām zvaigznēm šīs brīvdienas nozīmēja atpūtu. Daži skatuves mākslinieki, tostarp Samanta Tīna un Sandis Kiops, rukāja melnās miesās, lai priecāties, baudot koncertus, varētu citi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!