Foto: Vida Press
Kamēr jūs no rīta līdz vakaram sēžat pie datora un lasāt ziņas, amerikāņu sabiedrības dāma Kima Kardašjana labi pavada laiku – savā saspringtajā grafikā viņa atradusi laiku, lai baudītu pelnītu atpūtu Meksikā.

Visur esošie paparaci Kardašjanu pieķēruši Puerto Vallarta pludmalē Klusā okeāna krastā, kur realitātes šovu zvaigzne sauļojās, lasīja kādu grāmatu un aktīvi komunicēja ar sabiedrību sociālajos tīklos.

Savā Twitter profilā Kardašjana palielījusies, ka viņas sekotāju skaits sociālajā tīklā Instagram ir sasniedzis 16 miljonus.

"Es tikko sasniedzu 16 miljonus sekotāju Instagramā. Tas mani padara ļoti laimīīīīgu! Rītdien, lai nosvinētu, publicēšu tur dažas bildes," bez mazākās ironijas sola kuplkrūtainā skaistule.

Tikmēr kāda Kimai tuvu stāvoša persona žurnālam The Sun anonīmi atklājusi slepenus jaunumus, kas tuvākajā laikā, visticamāk, krasi mainīs tūkstošu pasaules meiteņu ēdienkarti, lai tikai varētu līdzināties savai elkdievībai.

"Kimai tagad ir zemeņu diēta. Viņa brokastīs ēd zemenes, viņa pusdienās ēd zemenes, bet starp ēdienreizēm viņa ēd zemeņu smūtiju," ar svarīgo informāciju padalījies anonīmais avots.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!