Foto: Vida Press
Amerikāņu sabiedrības dāma Kima Kardašjana ir tik populāra, ka mediji par viņu raksta ik dienu – nav pat nozīmes, ko tieši viņa dara, jo miljoniem cilvēku aizgūtnēm ir gatavi priecāties par viņas figūru.

Kima to, protams, apzinās, tāpēc nekur neiztiek bez fotografēšanās - ikdienā viņa savus fanus "slīcina" selfijos, bet jebkurā publiskā aktivitātē klāt ir fotogrāfu armija.

Arī aizvadītajās brīvdienās, kad Kardašjana ar savu asistenti Stefāniju bija ieradusies Puntamita kūrortā Meksikā, lai pamācītos braukt ar sērfošanas dēli (paddle-boarding), viņa tika fotografēta no visiem rakursiem.

Kļūt par veiklām sērfotājām abām meitenēm gan nesanāca, tāpēc drīz vien viņas izlēma, ka vieglāk uz dēļa noturēties ir sēdus, nevis kājās stāvot.

Tiesa, Kardašjana īsti neslēpj, ka šīs aktivitātes nenotiek tāpēc, lai viņa kļūtu par spriganu sērfotāju, bet gan lai zaudētu svaru, ko viņai neizdodas izdarīt pēc meitiņas piedzimšanas.

"Vēl vajag nomest vismaz 15 vai 20 mārciņas no "mazuļa svara". Vairs nekādu atrunu - mans bērns ir jau gadu vecs," savā Twitter profilā rakstīja 33 gadus vecā sieviete.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!