Foto: Vida Press

Par nepilngadīgo līgavu dēvētā amerikāņu sabiedrības dāma Kortnija Stodena (attēlā) augustā svinēs 23 gadu jubileju. Tiesa, savā ne tik lielajā vecumā viņa piedzīvojusi tik daudz, cik daži, iespējams, nepiedzīvo visa mūža garumā.

Slavas saulītē meitene nonāca, kad 16 gadu vecumā apprecējās ar par viņu 34 gadus vecāko amerikāņu aktieri Dagu Hačisonu. Simpātiskajai blondīnei zibenīgi tika piekabināta nepilngadīgās līgavas birka, kas, šķiet, viņai līdzi vilksies visu atlikušo mūžu.

Taisnības labad gan jāpiebilst, ka Kortnija darījusi visu, lai slavenību dzīvi atspoguļojošo izdevumu interese par viņu nerimtu. Tiklīdz daiļava sasniedza pilngadību, viņa palielināja krūtis, un milzu apaļumi joprojām tiek izspīlēti, kad vien rodas tāda iespēja – saviesīgos pasākumos, pludmalē, ejot uz veikalu un jebkur, kur var parādīties preses fotogrāfi.

Lai gan sākumā slavas kārās blondīnes un aktiera laulība šķita ļoti saskanīga, 2013. gadā pāris pašķīrās. Kortnija gan, šķiet, par to pārāk nebēdāja un turpināja darīt to, kas viņai vislabāk padodas – darīja visu, lai piesaistītu mediju un paparaci uzmanību.

2014. gadā aktieris un viņa jaunā brūtīte tomēr izlīga, un aizvadītā gada pavasarī abi steidza paziņot satraucošus jaunumus. Kortnija bija pirmdzimtā mazuļa gaidībās. Tiesa, sākumā viņa slīga depresijā, bet drīz vien atkopās un nespēja vien beigt priecāties par ģimenes pieaugumu.
Foto: Vida Press

Savukārt dažus mēnešus vēlāk tapa zināms, ka Kortnija piedzīvojusi spontāno abortu, un kopš tā laika viņas dzīvē iestājies ļoti depresīvs periods. Aizgājušā gada izskaņā tapa zināms – nepilngadīgā līgava un Hačisons pēc nedzimušā bērniņa zaudēšanas nav spējuši viens otram sniegt atbalstu, tāpēc pieņemts lēmums šķirties.

Kortnija pēc spontānā aborta kļuva nevaldāma. Daiļava noskuva matus, metās vētrainā uzdzīvē, iesaistījās vienas nakts sakaros ar sievietēm un vīriešiem, bēdas slīcināja alkoholā un nemitīgi tapa iemūžināta reibumā dažādos Losandželosas klubiņos.

Šomēnes valšķīgā blondīne publiski atzina, ka viņa kļuvusi atkarīga no nomierinošiem recepšu medikamentiem, kurus viņa lieto kopā ar šampanieti vai kādu citu alkoholisku dzērienu. Daudz pieredzējusi sabiedrības dāma arī neslēpa, ka viņas dzīvesveids kļuvis nevaldāms.

Kortnija arī pauda nožēlu, ka tik agrā vecumā apprecējusies ar par sevi krietni vecāku vīrieti, nevairoties mest akmeni savas māmuļas, kura devusi atļauju nepilngadīgās meitas kāzām, dārziņā.

Jāatzīst, ka dažu gadu laikā Kortnija piedzīvojusi gan kāpumus, gan kritumus. Laika zobs meiteni nav saudzējis un trauksmainais dzīvesstils viņas izskatā atstājis acīmredzamas pēdas, ko skaidri iespējams redzēt, apskatot nepilngadīgās līgavas jaunības dienu foto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!