Foto: Privātais arhīvs

Priecīga ziņa – Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto (attēlā centrā), kurš nesen paziņoja, ka uz laiku pazūd no publiskās aprites, lai Lietuvā sakārtotu biznesa lietas, pārsteidzoši ātri ticis galā ar visiem dokumentiem un, respektējot fanus, jau atgriezies mājās.

Pagājušajā nedēļā Toretto saviem draugiem izplatīja paziņojumu, ka uz kādu laiku pazūd no publiskās aprites, lai dotos uz Lietuvu. Paziņojums izraisīja plašu ažiotāžu - simtiem fanu vērsās pie seksa eksperta, lūdzot viņu pēc iespējas ātrāk atgriezties mājās.

Toretto vienmēr respektējis savus fanus, un arī šoreiz viņam izdevies paveikt teju neiespējamo - sakārtot biznesa lietas rekordīsā laikā. "Brauciens izvērsās gana veiksmīgs - izdevās gan sakārtot biznesa lietas, gan atpūsties.

Braucu ne tikai sakārtot savas lietas, bet arī nest Latvijas vārdu pasaulē. Pārstāvēju valsti American Spirit 2015 amerikāņu mašīnu šovā. Bija ļoti labi un interesanti," DELFI Izklaidei par veiksmīgo braucienu stāsta Toretto.

Ar to gan viņa un Lietuvas stāsts nebeidzas. Toretto Lietuvu izvēlējies kā vietu, kur reģistrēt savu biznesu, jo Latvijā kā jaunais uzņēmējs nav sagaidījis iestāžu pretimnākšanu, tāpēc turpmāk Lietuva viņam būs otrās mājas.

"Uz Lietuvu braukšanu bieži, gan darba, gan izklaides ziņā. Palanga ir ļoti attīstīts kūrots, kurā attīstītas visas iespējamās izklaides. Jūrmala šajā ziņā atpūšas," spriež Toretto. 

Viņš pamanījies īsā laikā ieinteresēt arī Lietuvas nimfomānus.

"Vietējā prese jau interesējās par mani kā Latvijas seksa ekspertu, domāju, ka Lietuvas presē būs ziņas par mani. Vispār biju pārsteigts, ka mani daudzi atpazina arī Lietuvā. Iespējams, tāpēc, ka Palangā atpūšas daudzi latvieši. Viņiem bija tāds pārsteigums - daudzi nesaprašanā atgrieza galvu, lai paskatītos, vai tiešām tas ir Toretto," par savu slavu, kas jau izgājusi ārpus Latvijas robežām, pasmejas seksa eksperts.

Pēc veiksmīgās Lietuvas apguves Toretto plāno izvērst savu darbību vēl plašāk. "Biznesa ziņā gribu uzturēt sakarus visās Baltijas valstīs. Plānoju šogad apmeklēt arī Krieviju. Tur dzīvo ļoti turīgs man tuvs čoms, kurš jau labu laiku aicina, bet nekādi nesanāk ar laikiem," vīzijas par starptautisku karjeru ieskicē Toretto.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!