Foto: Privātais arhīvs
Gada garākās brīvdienas aiz muguras, un daudziem no Līgo svētkiem palikušas ne tikai jaukas atmiņas, bet arī krāšņi fotokadri. Arī sabiedrībā zināmi cilvēki nav nekāds izņēmums - viņi gan uzņēmuši jaukas bildītes, gan padalījušies ar tām sociālajos tīklos.

Neraugoties uz nemīlīgajiem laika apstākļiem, daudzi, bruņojušies ar gumijas zābakiem, lietusmēteļiem, plediem un citiem sildošiem atribūtiem, bija devušies prom no galvaspilsētas un baudīja lauku labumus.

Sociālajos tīklos kā no pārpilnības raga bira fotogrāfijas, kurās populāras dāmas pozēja tautastērpos un rotājušās ar ziedu vainagiem, bet dažas svētkiem bija izvēlējušās daudz netradicionālākus tērpus.

Ne vienam vien populāram dziedātājam un skatuves māksliniekam Jāņi ir darba laiks, un arī šogad virkni zināmu izpildītāju svētku vakarā varēja sastapt krastmalā, kur norisinājās lielais svētku koncerts, un citās Latvijas vietās.

Kamēr tautieši Latvijā baudīja Līgo svētkus, dziedātājs Lauris Reiniks ar māsu un draudzenēm bija izvēlējies vasaras saulgriežus sagaidīt Turcijā, kur, gods godam, jaunieši darīja visu, lai svētku laikā sajustos kā mājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!