Foto: Privātais arhīvs
Tuvojoties vasarai, cilvēki pastiprināti pievēršas fiziskajām aktivitātēm, lai pludmales sezonā varētu padižoties ar tvirtām un trenētām ķermeņa formām, un arī slavenie un bagātie latvieši nav izņēmums – arī populārie pašmāju ļaudis vaiga sviedros pūlas nodzīt pa ziemu uzēstos liekos kilogramus.

Kā jau tas mūsdienās notiek, neiztrūkstošs process, apmeklējot sporta zāli vai veicot fiziskās aktivitātes, ir šī notikuma iemūžināšana ar savu viedtālruni, un sociālos tīklus šobrīd masveidā sāk pārpildīt foto, kuros pozē sasvīduši ļaudis sporta tērpos.

Arī populārie un atpazīstamie pašmāju ļaudis nekautrējas visai pasaulei sevi parādīt ne tajā pievilcīgākajā paskatā - vairāki radošās sfēras darboņi jau padalījušies ar attēliem, kurus apskatot pārņem milzīgs prieks, ka bildēs nav iespējams iemūžināt smaržas un smakas.

Uzreiz gan jāatzīmē, ka dažiem fiziskās aktivitātes ir pavisam ikdienišķa lieta ne tikai pavasarī. Tā, piemēram, dīdžejs Miķelis Ļaksa jeb Markus Riva ir viens no tiem atpazīstamajiem latviešiem, kas savus muskuļus izliek publiskai apskatei regulāri visa gada garumā, taču neiztrūkst arī tādi, kas sasparojušies vasaras gaidās.

Viena no "svētdienas sportotāju" pulciņa dalībniecēm ir šlāgermūzikas izpildītāja Liene Šomase, kas fiziskās aktivitātes veic neregulāri, tomēr tas viņai neliedz katru reizi šo procesu iemūžināt vairākos foto.

Tāpat sporta zāles apmeklējumu attēlos iemūžinājušas arī dziedātājas Samanta Tīna, Aija Andrejeva, Aminata Savadogo un Māra Katarska jeb Katarsky, kā arī dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb seksīgā Lee un daiļā fitnesa modele Karīna Akmens.

Savukārt no stiprā dzimuma pārstāvjiem savas gaitas sporta zālē publiskai apskatei izlikuši žurnālists Arnis Krauze, mūziķis Dons, dziedošais policists Nikolajs Puzikovs un vēl daži citi drosminieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!