Foto: Vida Press

Ja leģendārās grupas "Nirvana" solists Kurts Kobeins būtu dzīvs, viņš nākamnedēļ atzīmētu 51 gada jubileju. Kad mūziķis 1994. gada 5. aprīlī izdarīja pašnāvību, viņa meitiņai Frensisai Bīnai bija tikai pusotrs gadiņš.

Frensisai, kura nākusi pasaulē Kobeina attiecībās ar mūziķi Kortniju Lovu, šobrīd ir 25 gadi. Tiek vēstīts, ka vārds viņai dots par godu skotu rokgrupas "The Vaselines" ģitāristei Frensisai Makkī un pupai, jo tēvam šķitis, ka viņa pēc šī dārzeņa izskatās ultrasonogrāfijas bildēs.

Lai gan savulaik prese visai skeptiski izteicās par Frensisas nākotni, meitene pierādījusi, ka viņa ir ne tikai talantīga, bet arī apveltīta ar stingru raksturu. Kobeina vienīgā atvase ir kļuvusi par modeli un vizuālo mākslinieci.

Frensisa gan savulaik slīgusi dažādās atkarībās, bet vētraina uzdzīve un apreibināšanās tagad ir atstāta pagātnē. Jaunā sieviete šonedēļ ar sociālo tīklu starpniecību pavēstījusi, ka viņa jau divus gadus neko neesot lietojusi.

"Šis mirklis reprezentē to, kas es esmu 2018. gada 13. februārī. Tas šķiet tik īpašs, jo šī ir mana otrā gadadiena skaidrā," "Instagram" tīklā vēstījusi jaunā sieviete.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!