Foto: Instagram.com/porzingis/

Šovasar tapa zināms, ka latviešu basketbolists, Nacionālās basketbola asociācijas kluba "Knicks" spēlētājs Kristaps Porziņģis sācis īrēt penthausa apartamentus Ņujorkā. Pa atslēgas caurumu nedaudz palūrēt viņa jaunajā miteklī iespējams ar sociālo tīklu starpniecību.

Jau vēstīts, ka Porziņģa jumta stāva apartamenti atrodas Manhetenas rietumu daļā starp Hudzonas upi un Elles ķēķi. Par īri basketbolistam jāmaksā aptuveni 8000 ASV dolāru mēnesī.

Luksusa debesskrāpja augšstāvā viņš īrē arī atsevišķus mitekļus saviem brāļiem Jānim un Mārtiņam (visi trīs attēlā).

Gan pats basketbolists, gan viņa brāļi aktīvi rosās sociālajos tīklos, un nesen faniem sniegta iespēja nedaudz ielūkoties Porziņģu ģimenes jaunajos mitekļos.

Mārtiņš un Jānis savos "Instagram" foto blogos padalījušies ar momentuzņēmumiem, kuros beidzot var novērtēt, cik gleznains skats mostoties katru rītu pa logu paveras slavenajam latviešu basketbolistam un viņa brāļiem.

A photo posted by Janis Porzingis (@porzingis) on Aug 4, 2016 at 7:45am PDT

S/o to @reed_weber for this @southamptonstudios hoodie #Views

A photo posted by Martins Porzingis (@mporzingis) on Jul 30, 2016 at 4:02pm PDT

Tiesa, pārvākšanās uz jaunu mitekli nav vienīgais pieminēšanas vērtais notikums. 2. augustā Porziņģim apritēja 21 gads, un pēc ASV standartiem viņš oficiāli sasniedzis pilngadību.

Šo īpašo notikumu basketbolists atzīmējis, kopā ar draugiem apmeklējot repera Drake un amerikāņu skatuves mākslinieka Future koncertu.

Great time with my people yesterday at Drake & Future concert.... ✊🏼🙌🏼

A photo posted by Kristaps Porzingis (@kporzee) on Aug 7, 2016 at 12:53pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!