Foto: DELFI

Otrdienas, 19. maija, vakarā iepirkšanās centrā Spice pie alkohola veikala Spirits&Wine pulcējās Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa vadītā raidījuma Suņu būda fani, lai atzīmētu populārā videobloga otro dzimšanas dienu.

Jubilejas svinības gan nebija pārlieku plaši apmeklētas, tomēr starp viesiem bija manāmi arī sabiedrībā zināmi cilvēki - sumināt kolēģi lielajā dienā bija ieradies Kaimiņa partijas biedrs un viens no Latvijas prezidenta amata kandidātiem Mārtiņš Bondars, vokālais pedagogs Edgars Kramiņš, kura vārds arī izskanējis starp iespējamajiem kandidātiem uz Valsts prezidenta krēslu, ārsts Mārtiņš Šics un citi.

Pirms svinībām, kurās piedalījās ar deputāta četrkājainais mīlulis Borhess, Kaimiņš bija devis solījumu apēst kameru, un viņš to turēja - svinību viesi tika cienāti ar torti, kura bija veidota kameras formā.

Jāatgādina, ka divu gadu laikā Kaimiņa Suņu būdā piedzīvotas visdažādākās emocijas - tur gan lijušas asaras, gan notikušas asas vārdu pārmaiņas, mētāti joki un dzirdētas kaismīgas diskusijas par dažādiem jautājumiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!