Foto: Vida Press
Amerikāņu sabiedrības dāma Džoslīna Vaildenšteina, kura daudzo plastisko operāciju radīto seku dēļ tiek dēvēta par Kaķsievieti, atkal pamanījusies pārsteigt – viņa ļāvusies krāšņām vizuālajām pārvērtībām.

Jaunākie foto ar šobrīd 77 gadus veco dāmu ļauj novērtēt viņas jauno stilu, kas sevī ietver ne tikai frizūras maiņu, bet, iespējams, arī ķirurģiskus uzlabojumus sejā. Kaķsieviete bildēs izskatās pavisam svešāda – viņas ģīmītis šķiet uzburbis, savukārt acis ir aizpampušas un zem tām ir manāmi maisiņi.

Fotogrāfijas, kurās Džoslīna kopā ar ilggadējo draugu Loidu Kleinu (abi attēlā) iemūžināta Ņujorkā, raisījušas daudz jautājumu. Slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi steiguši vētīt, kas noticis ar Kaķsievietes seju, un aptaujātie plastikas ķirurgi teju vienprātīgi atzinuši – viņa, visticamāk, nesen atkal gūlusies zem skalpeļa.

Aizdomas, ka Džoslīnai veikta kārtējā plastiskā operācija, vēl jo vairāk pastiprina fakts, ka nesenā intervijā kolorītā kundzīte atzina – viņa vēl vismaz desmit gadus regulāri turpinās veikt operācijas.

Jāatzīmē, ka savas dzīves laikā Kaķsieviete iztērējusi vairāk nekā sešus miljonus ASV dolāru par simtiem dažādu procedūru un operāciju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!