Foto: Vida Press

Mošķu naktī jeb Helovīnā sarosās ne tikai mazi bērni, kuri dodas diedelēt saldumus, bet arī slavenības, kurām savu bagāto izdomu un radošo garu iespējams nodemonstrēt dažādos smalkos burziņos, un šogad par skaistiem kostīmiem padomājusi arī amerikāņu sabiedrības dāma un televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana.

Aizvadītās nedēļas izskaņā visu superzvaigžņu mekā Losandželosā notika dažādas tematiskās ballītes, un Kardašjana pārspējusi visus – viņa ne tikai apmeklējusi vairākus burziņus, bet arī katrā no tiem priecējusi ar citu tērpu.

Vienā no tiem Kardašjana, tērpusies dzeltenā kostīmā, iejutusies leģendārās dziedātājas Šēras tēlā. Savukārt divas dienas vēlāk viņa pārtapusi par Madonnu, bet viņas pavadone bijusi māsa Kortnija, kura priecējusi ar Maikla Džeksona atveidojumu.

Tāpat arī Kima iejutusies melnādainās popzvaigznes Ālijas, kura nomira 2001. gadā lidmašīnas katastrofā, tēlā, tomēr šis kostīms izpelnījies nevienprātīgu novērtējumu – daži sociālo tīklu lietotāji Kardašjanu apsūdzējuši rasismā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!