Foto: Vida Press

Ikreiz, kad amerikāņu sabiedrības dāma un televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) pludmalē gozējas bikini, turpat netālu spieto vairāki paparaci, kas naski steidz iemūžināt unikālo skatu.

Šopavasar par īstu sensāciju kļuva foto ar Kardašjanas atpūtu Meksikas piekrastē. Tiesa, kārdinošie kadri izpelnījās nevienprātīgu novērtējumu – kamēr daļa uzticīgāko pielūdzēju apjūsmoja daiļavas vizuālos dotumus, nelabvēļi smīkņāja par acīmredzamo celulītu, kas klāja slavenās dāmas vareno dupsi un ciskas.

Kima vēlāk taisnojās, ka, lai gan viņa tobrīd nav bijusi savā labākajā fiziskajā formā, nešpetni ļaundari fotošopējuši bildes, lai viņas tajās izskatītos vēl neglaimojošāk. Tabloīdu iemīļotā zvaigzne arī solīja, ka darīs visu, lai atgūtu satriecošu formu.

Kima savu solījumu turējusi, un pēdējo mēnešu laikā viņa kā negudra svīdusi treniņos. Šonedēļ cītīgo pūliņu rezultāts beidzot atrādīts plašākai sabiedrībai.

Kardašjana, tērpusies niecīgā bikini, vāļājusies Malibu pludmalē, ļaujot sensāciju medniekiem ar kamerām viņas augumiņu iemūžināt no visām pusēm, un viņai ar uzviju izdevies atspēkot nelabvēļu kritiku – ārzemju tabloīdi steidz vēstīt, ka Kima izskatās satriecoši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!