Foto: Vida Press
Katru reizi, kad sabiedrībā parādās kāds britu karaliskās ģimenes pārstāvis, mediju sajūsma ir garantēta. Šonedēļ laikrakstu ziņu virsrakstos izskanējis Kembridžas hercogienes Katrīnas (attēlā pa kreisi) vārds – viņa izmēģinājusi spēkus boksā.

Britu mediji ziņo, ka pirmdien, 16. maijā, Karalienes Elizabetes Olimpiskajā parkā Londonā norisinājies labdarības kampaņai "Heads Together" veltīts pasākums, kuru ar savu klātbūtni pagodinājuši arī karaliskās ģimenes pārstāvji – hercogiene Katrīna un britu prinči Viljams un Harijs.

Kampaņas ietvaros kopā sanākuši Lielbritānijas vadošo garīgās veselības organizāciju pārstāvji, lai iedvesmotu sabiedrību atklāti runāt par savām kaitēm un nekautrēties vērsties pēc palīdzības.

Kampaņai "Heads Together" veltītajā pasākumā ieradušies arī vairāki citi sabiedrībā zināmi ļaudis, tajā skaitā arī britu bokseris, bijušais čempions trijās svaru kategorijās Djūks Makenzijs.

Visi trīs karaliskās ģimenes pārstāvji Makenzija vadībā izmēģinājuši spēkus boksā. Īpaši lielu mediju sajūsmu raisījis fakts, ka arī hercogiene Katrīna ļāvusies cīņu vilinājumam un vicinājusi cimdos paslēptās dūres ar lielu dedzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!