Foto: Vida Press
Starptautisku atpazīstamību ieguvusī Krievijas modele Kira Dihtjara (attēlā) nesen atpūtusies Maiami pludmalē, kur viņa piedzīvojusi daudzu slavenu daiļavu populārāko likstu – neveiksmi ar tērpu, kas skatieniem atklāja krūšu galiņu.

24 gadus vecā skaistule pludmalē izklaidējās drosmīga piegriezuma peldkostīmā - melno audumu tērpa priekšpusē kopā saturēja vien zeltītas ķēdītes, bet, lēkājot pa viļņiem, manīgo paparaci skatieniem un kameru objektīviem pazibēja pat krūtsgals.

Krievijas skaistule, kuras kontā ir gan veiksmīgas sadarbības ar dažādiem populāriem modes zīmoliem, gan fotosesijas reklāmām, žurnāliem un citiem projektiem, ārvalstu mediju uzmanības lokā nesen nonāca, pateicoties konfliktam ar leģendāro modeli Naomi Kempbelu.

Kira piedalījās televīzijas šovā The Face, kurā trīs pieredzes bagātas modeles meklē nākotnes modes zvaigznes, un pēc tam krievu daiļava visai pasaulei paziņoja, ka Kempbela "ienīst krievus".

"Viņa ir fantastiska sieviete, bet ir ļoti grūti ar viņu sastrādāties. Viņa visu savu negatīvo enerģiju izgāza uz mani," medijiem sūkstījās Kira un atzina, ka pārdzīvotā pazemojuma dēļ viņa pat iedzīvojusies veselības problēmās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!