Foto: Privātais arhīvs

Piektdien, 20. aprīlī, negaidītu pārsteigumu saviem faniem Latvijā sarūpējis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis – viņš ieradies savā bērnības pilsētā Liepājā.

Sportists savus atbalstītājus par to informējis ar sociālo tīklu starpniecību. Porziņģis "Instagram" tīklā publicējis bildi, kurā viņš automašīnā pozē pie Liepājas ģerboņa.

"Mājas," bildes aprakstā lakoniski norādījis Porziņģis, un foto zibenīgi izpelnījies sarkano sirsniņu jeb "patīk" birumu un neskaitāmus komentārus.

Arī īsajos video stāstos Porziņģis padalījies ar kadriem, kas uzņemti Latvijā. Tajos viņš mudinājis savus sekotājus noskatīties viņa dokumentālās stāstu sērijas pirmo epizodi.

Jau vēstīts, ka Porziņģis ceturtdien savā "YouTube" kanālā publicēja dokumentālās stāstu sērijas "Porzingis Comeback" pirmo sēriju. Stāstam būs vairākas epizodes, kurās varēs sekot līdzi tam, kā sportists atlabst pēc traumas un gatavojas atgriezties spēles laukumā. Projekts veidots sadarbībā ar Latvijas video producentu kompāniju "Sense media".

Home

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on Apr 20, 2018 at 8:56am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!